Systeembeheer

Geen vaste ICT werknemer in dienst? Huur ComputerKracht in voor uw systeembeheer. Wij voorzien u van onderhoud en staan snel klaar wanneer uw diensten niet goed werken. Want tijd is ook geld voor uw onderneming.

Werkplek inrichten

Wij kunnen u helpen bij het inrichten van de ideale werkplek waarin prijs en kwaliteit voorop staan. Van printers tot het inrichten van een kassasysteem. Wij doen onderzoek voor u en zorgen voor maatwerk waarmee u jaren succesvol kan werken.

(VOIP) Telefonie

Klantcontact is onmisbaar voor een goed functionerend bedrijf; wij begrijpen dat maar al te goed! Wij kunnen u helpen een professionele telefooncentrale in te richten waardoor u geen telefonie meer hoeft te missen.

Ontwikkelen huisstijl

U heeft de ideeën; wij werken ze uit! ComputerKracht zorgt voor een professionele ontwikkeling van uw huisstijl, zo krijgt uw onderneming een aangenaam gezicht. Denk bijvoorbeeld aan visitekaartjes en folders of promotiemateriaal zoals t-shirts en beachflags.

Website ontwerpen & onderhouden

Wij verzorgen websites die voldoen aan de eisen voor uw onderneming. Voor elke klant maken wij een website op maat die de consument gericht kan gebruiken. Daarnaast hechten wij veel waarde aan het vindbaar zijn op Google. (SearchEngineOptimisation & Advertising)

Prachtige designs

Wij maken gebruik van de nieuwste technieken, een website die bij deze tijd past!

Integratie sociale media

Sociale media is ‘in’, daarmee onmisbaar voor uw website & marketingstrategie. Wij combineren beide zodat u zorgeloos gebruik kunt maken van een huisstijl die naadloos aansluit!

Volledig responsive

Uw site moet overal goed uit de veren komen, dus ook op verschillende apparaten! Of deze nu op een desktop bezocht wordt of op een mobiel; wij maken het compatibel.

Tarieven & opties

ComputerKracht kan u een totaalpakket aanbieden of losse opdrachten voor u vervullen. Hieronder vindt u een prijsindicatie.

Website, huisstijl & telefooncentrale

Dit is een indicatie; bespreek uw wensen met ons en wij komen samen tot een passend aanbod.

Wat vinden onze zakelijke klanten?

Onze klanten aan het woord over ComputerKracht

“Als starter super geholpen door Computerkracht! Er werd voor mij een prachtige website gemaakt en mooie logo’s ontworpen en kan altijd terecht met vragen die dan snel en professioneel worden beantwoord; een echte aanrader!!”

Arja

The Backseat

“Zeer prettig en deskundig geholpen door Xavier van Computerkracht met de installatie van een nieuwe laptop en het overzetten van alle gegevens vanaf de oude laptop. Xavier is deskundig…komt zijn afspraken na…is prettig in de omgang…denkt met je mee…geeft goede adviezen en levert diensten met een goede prijs kwaliteitverhouding…die gaat het nog heel druk krijgen ?

Evert

Green Career Consult

“Super tevreden over ComputerKracht, niet alleen een hele mooie website gemaakt (hypnobirthing-cranendonck) maar maakt me ook ‘computerwijs’ door goed advies en hulp!!”

Simone

HypnoBirthing Cranendonck

Recent opgeleverde websites

Veel gestelde vragen

Hoe handelt ComputerKracht mijn opdracht af?

Klantcontact staat voor ons centraal; wij nemen eerst vrijblijvend contact met u op over uw wens. Daarbij maken we duidelijke afspraken over de opdracht en tijdens de gehele afhandeling van uw opdracht hechten wij waarde aan uw input. Zo zorgen wij ervoor dat u een product krijgt waar u 100% tevreden over bent.

Is ComputerKracht ook beschikbaar tijdens onregelmatige tijden?

ComputerKracht doet er alles aan om uw bedrijf lopend te houden, dat wil zeggen dat wij storingen snel verhelpen. Ook wanneer het in de avond is of in het weekend. Mocht dit onverhoopt niet direct kunnen dan zorgen we ervoor dat we zo snel mogelijk ter plaatse zijn om alles werkzaam te maken. Samen zorgen we voor een goede oplossing.

Hoe zit het met de kwaliteit van de geleverde diensten?

Wij hopen dat u tevreden bent met onze diensten, mochten er zaken zijn die niet verlopen volgens uw wens of bent u niet geheel tevreden dan verzoeken wij om dit kenbaar te maken. Wij gaan er dan alles aan doen om een goede oplossing te vinden en de opdracht naar tevredenheid op te leveren.

Is het mogelijk om telefonisch hulp te krijgen?

U kan ons altijd telefonisch raadplegen; wanneer dit incidenteel is worden hier geen kosten voor gerekend maar wanneer dit frequente zaken zijn of langere gesprekken wordt er vooraf een prijsopgave besproken. Zo weet u waar u aan toe bent; wij hechten waarde aan transparante communicatie.

Twijfel niet

Als u nog vragen heeft beantwoorden wij die graag, neem gerust vrijblijvend contact op.