Over ComputerKracht™

Aangenaam kennis te maken!

Brede vakkennis

ComputerKracht beperkt zich niet tot één specialisme maar kenmerkt zich door een brede vakkennis. Zo kunnen we meerdere problemen voor u in één keer goed oplossen!

Vooruit denken

ComputerKracht onderscheidt zich van andere ICT bedrijven door vooruit te denken. Wij denken in oplossingen die te realiseren zijn voor u als klant.

Oplossingsgericht

ComputerKracht is pas tevreden wanneer u tevreden bent. Zo gaan we tot het uiterste voor u.

w

Communicatie

Wij gaan 100% voor transparante communicatie. Het contact met de klant staat voor ons voorop.

Over mij

Ik help u graag en heb al heel wat ervaring met computers en allerlei elektronica. Zo heb ik met een breed scala van producten gewerkt. Op elektronica gebied is niets mij onbekend. Van computers bouwen, upgraden, elektriciteit, netwerk/infrastructuur aanleggen tot het ontwerpen en maken van een geheel automatische broedmachine. Maar ook op software gebied heb ik veel oefening gehad. Zo werk ik zelf met Apple alswel met Windows en zie ik de voordelen van beide in. Van kinds af aan geniet ik ervan om met computers en automatisering te werken en dat doe ik nog steeds met een grote passie! Deze breng ik graag over want iedereen heeft zo zijn talenten en die van mij zitten in computers. Het lesgeven en uitleggen doe ik graag en geeft mij een enorme voldoening.

Xavier van Hoof

Xavier van Hoof

Eigenaar

KvK nummer

BTW Nummer

Bankgegevens

NL32ABNA0584731795
BIC: ABNANL2A
t.n.v. X van Hoof